Home Programok Hivatalos Google Reader app

A Google pár órája kiadta RSS olvasójának hivatalos Android kliensét. Eddig is voltak RSS olvasók, illetve magát a Google Readert (is) támogató programok a Marketben, de ez nem vette el az „óriás” kedvét, hogy elkészítse a saját megoldását.

A Google olvasó egyébként böngészőből is remekül használható, de sokan mégis jobban szeretik a natív klienseket. Az alkalmazás egyébként a standard színeket és designt használja, semmi meglepő nem éri a felhasználót. Böngészhetjük saját kategóriáinkat, áttekinthetjük az olvasatlan, illetve az összes bejegyzést is. Természetesen a kliens támogatja a csillagozott elemeket is. Az általunk „követett” felhasználók feedjet is átnézhetjük, tehát egy teljes-értékű alkalmazásról van szó.

A Google Reader-je erős mezőnybe érkezik, de mi azért adunk egy esélyt neki. A program természetesen ingyenesen letölthető az Android Marketből.

Hasonló cikkek
3 hozzászólás to this post
  1. A gReader pl sztem elég jó, én jó ideje használom és nekem szimpatikus. Emellett az „RSS Reader” nevü alkalmazás sem rossz, és mindkettő támogatja a Google Readert (is).

    A natív app nekem amugy nem tetszik, a gReader desingja jobban bejon.

Szólj hozzá