Home Hírek Az első Androidos playmate

Az LG nagy hálával tartozik az Androidnak, hiszen fellendítette a cég telefoneladásait. Az Optimus One típusból már több, mint egy milliót adtak el. Az dél-koreai cég eddig nem fordított nagy figyelmet az okos telefonok piacára, de most úgy látszik érzi, meg tudja vetni a lábát. Az Optimusmnak már nem is kéne több reklám, mégis rátesznek még egy lapáttal.

Friss hírek szerint leszerződtették Kelly Brook-ot, mint az Optimus reklámarca. Kelly tehát az első androidos playmate, azt hiszem erre igazán büszke lehet 🙂

Az Optimus One egyébként szinte az egész világon kapható, Ázsiától kezdve Amerikáig. A tengerentúlon több szolgáltató is forgalmazza a telefont (Sprint, T-Mobile, Verizon) más-más néven (LG Optimus S, LG Optimus T, illetve LG Vortex).

Az LG Optimus One-t idén szeptemberben jelentették be és gyárilag Android 2.2-vel szállították. A telefon lelke egy 600Mhz-es processzor és egy 3.2 inches kapacitív kijelzővel van felszerelve (320 x 480 pixel). Természetesen wifi, bluetooth (2.1) és gps is helyet kapott benne, míg a fényképezésről pedig egy 3 megapixeles kamera gondoskodik.

Szólj hozzá