Home Hardver Sony Ericsson Xperia X12 / Anzu specifikációk

A cég leendő mobiljáról már jó ideje mennek a találgatások. Az új Xperia -ha hihetünk az előzetes információknak-  mobilon már a Google legújabb, Gingerbread kódnevű operációs-rendszere fog futni. Nagy ugrás lenne ez a svéd-japán cégtől, hiszen alig pár napja köhögte ki a cég a már lassan elavultá váló 2.1-es frissítést az Xperia sorozatra.

Az X12-vel igazi ütősmobilt hozhat össze a cég, ha tényleg képes lesz szállítani a friss Android verzióval. A készülék lelke egy 800Mhz-es Qualcomm MSM7230 Scorpion processzor lesz. Aggódni nem kell, új architektúrás cpu-ról van szó, ráadásul akár 1Ghz-es is képes stabilan üzemelni. Az X12 szép nagy kijelzőt kap, 4,2 hüvelyk méretben, 854×480 pixel felbontással.

Itt még 2.1-es Androiddal

Fotó készítés terén sem kell szégyenkeznie a telefonnak, 8.1 megapixeles, autófókuszos kamera kerül, ami akár HD felbontásban (720p/30fps) is képes videót készíteni. Az erős cpu és a nagy kijelző mellé szerencsére a mérnökök egy nagyobbnak mondható, 1500 mha-ás akkumulátort terveztek, így talán nem kell fél naponta töltővel rohangálnunk. A szokásos wifi / gps / bluetooth körítés mellett üdítően hat a specifikációs sorában a beépített HDMI port.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá