Home Hírek Hamarosan kapható itthon a Motorola Defy

A T-Mobile folyamatosan újabb készülékkel bombázza a fogyasztókat, és a nagy karácsonyi hajtás még nincs is itt.  Nem sokkal a ZTE Blade bejelentése után itt az újabb hírmorzsa, Magyarországon a magentás cég fogja forgalmazni a Motorola Defy-t.

A telefon egyik legérdekesebb tulajdonsága, hogy csepp, por illetve korlátozott mértékben ütésálló (IP67 szabvány), tehát ez lehet az egyik első „strapabíró”, igazi munkás androidos telefon. A Motorola  Defy Gorilla Glass üveg mögé rejtett 3,7 hüvelykes, 854×480 pixel felbontású, kapacitív multitouch érintőkijelzővel érkezik, Android 2.1-es operációs rendszerrel – frissítésről még nincsen információnk, de a Motorola sem szokta kapkodni magát. Kamerája 5 megapixeles és xenon vakuval fel van szerelve. A készüléket egy 800 MHz-es Texas Instrument OMAP 3610 processzor hajta meg.

2 hozzászólás to this post
  1. Nekem már van ilyenem és eddig nekem nagyon bevált játékra, fényképezésre, kamerázásra, zenehallgatásra… Mondjuk eddig nem ejtettem le nagyobb távolságból, de a kisebb gyűrődéseket, karcokat prímán bírta 😀

Szólj hozzá