Home Hírek Hétvégén elindult a Sony Ericsson 2.1-es frissítés

Végre a Sony Ericsson gatyába rázta a fejlesztőket, és tudtak tartani egy megígért dátumot. Az elmúlt hetekben több új videó is feltűnt a cég blogjában, ahol a 2.1-es verzió újdonságait demozták.

Most hivatalosan is bejelentették, hogy a frissítési hullámot vasárnap (azaz tegnap) elindították. Nem minden országban jelentkezik azonnal a frissítés, ráadásul valószínű, hogy akik nem független készülékkel rendelkeznek újabb heteket kell várniuk arra, hogy a szolgáltató elkészítse a saját verzióját.

Az első országok, akik a 2.1-es frissítést megkaphatják a skandináv vidéken vannak. A cég tájékoztatása szerint a teljes átállás akár november végéig eltarthat. Arról egyelőre mélyen hallgatnak, hogy lesz-e vajon valaha Froyo az Xperia sorozatra.

Fontosabb újdonságok az új verzióban:

  • átállás 1.6-os Androidról 2.1-re
  • HD videórögzítés
  • 5 homescreen, widgetek és mappák támogatása
  • automatikusan szinkronizálóval ellátott telefonkönyv, közösségi oldal támogatással
  • továbbfejlesztett bluetooth funkciók
4 hozzászólás to this post
  1. „Végre a Sony Ericsson gatyába rázta a fejlesztőket, és tudtak tartani egy megígért dátumot.” Melyik dátumot is?? mert nem úgy emlékszem,hogy november volt a dátum…legkésőbb szeptembert ígértek de lehet még előbbi dátumot aztán szépen halasztgatták és a magyar t-mobil nál már bele se akarok gondolni mikor fog megjelenni… na ennyit az se-rol.

  2. Múlt héten megjelent itthon is, örülök, hogy belekerült a HD, de a multitouchot még mindig hiányolom, remélem arra is jön valami bővítés.

  3. Bambi, jön majd multitouch 2011 elején, bár ahogy az a fejlesztéseknél lenni szokott a dátumra én sem mernék mérget venni, de lényeg, hogy lesz.

    Valakinek van már tapasztalata, mit hoz a működésben a 2.1 a HD-n kívül?

Szólj hozzá