Home Hardver Érkezik a Playstation Phone?

Ami idén augusztusban csak nagy pletykának tűnt, az mára beigazolódott. A Sony keményen dolgozik a kézi konzol telefon hibrid eszközén, a Playstation Phone-on. A hírről az Engadget kütyüblog számolt be, és a prototípusról szerencsére számos képet is nyilvánosságra hozott.

A Playstation Phone kijelzője valahol 3.7 – 4.11 hüvelyk között van, processzora egy második generációs 1 Ghz-es Snapdragon (MSM8655). Ez egyébként megegyezik a manapság elérhető magasabb árkategóriájú telefonok központi egységével. Többek között a Desire HD és myTouch 4G borítása alatt is ez a processzor lakozik. Memóriával is el van látva, 512MB RAM és 1GB biztos jó sebességgel fogja mozgatni a rendszert. A készüléken helyt kapott egy 5 megapixeles kamera, és persze a psp-hez hasonló irányítókonzol is.

A prototípuson Android 2.2 látható, de a hírek szerint a végleges készüléken már az Android új verziója, a Gingerbread fog futni. A készüléken a Sony saját Marketplace-e lesz, ahonnan a felhasználó játékokat tud letölteni és vásárolni. A Playstation Phone várhatóan csak a jövő évben fog debütálni.

Frissítve: A nowgamer.com információ szerint a kiszivárgott képek (vagy egy részük?) fake, hamis. Lehet találgatni, hogy kinek hiszünk. – http://www.nowgamer.com/news/4488/sony-psp-phone-is-fake

Hasonló cikkek

Szólj hozzá