Home Hírek Hamarosan itthon is kapható lesz a Samsung Galaxy Tab

A T-Mobile oldalán olvasható információk alapján biztosra vehetjük, hogy a következő hetekben a hazai boltok polcaira kerülhet a Samsung androidos táblagépe a Samsung Galaxy Tab.

A Samsung készüléke kisebb mint az Apple iPadje, de emiatt könnyebb is, így kényelemesebb a kézben tartása. A készülék az Android – jelenleg – legfrissebb verziójával, az Android 2.2-vel érkezik, amely flash támogatást is tartalmaz.

Az eszköz 7″ -os kijelzővel (1024×600 felbontás), 3.2 megapixeles elsődleges, és QVGA másodlagos (front) kamerával rendelkezik. Ezen felül természetesen alapfelszeltség  a 3G, a GPS és a 802.11N-es Wifi. A nagy kijelzőhöz nagy akkumulátor jár egészen pontosan egy 4000 mAh darab. Beépített tárolókapacitása 16GB, de szinte biztosra vehető, hogy ez később bővíthető memóriakártyával. A készülék megbirkózik a full hd filmekkel is.

3 hozzászólás to this post
  1. A full HD filmek támogatása miért fontos? gyakorlatilag 1 db film fér a készülékre full hd-ben. Memóriakártya bővítéssel 2. Akkor meg minek?

  2. Gondolj arra, hogy nem filmeket, hanem trailereket vagy sorozatokat nézel róla, ott máris nem csak 1-2 fél fel rá.

  3. @Teperin, esn@admin:nnA FullHD tamogatas nyilvan nem azert van, h te az 1024×600-as kijelzon egy 1920×1080-as filmet nezzel, mert ez a kijelzo meg egy 720p-s filmet sem tud teljes reszletesseggel megjeleniteni, azaz nem erdemes, felesleges lenne 1080p-t nezni rajta.nna fullHD tamogatas oka valszeg a PDMI csatlakozoban keresendo, amin keresztul mondjuk fullHD-s LCD-re kirakod a kepet a tabrol.

Szólj hozzá