Home Hírek Hamarosan kapható lesz itthon a Sony Ericsson Xperia X8

A T-Mobile oldalán olvasható információ alapján hamarosan itthon is kapható lesz  a Sony Ericsson Xperia sorozatának újabb darabja, az X8.

A svéd-japán cég terméke az Xperia család közepére érkezik. Méretben az X10 és az X10 mini közé sorolható. A készülék hardverben és szoftverben egyébként majdnem teljesen megegyezik a korábbi modellekkel. Eltérést csak a kamera és kijelző adataiban találunk.

A megjelenítésről a 3 hüvelykes, 320×480 pixel felbontású érintőkijelző gondoskodik. Az X10 minihez képest a kijelző mérete és felbontása is nőtt. Alatta három gomb található, ahogy azt az Xperia mobiloknál már megszokhattuk. Kamerája 3.2 megapixeles, természetesen GPS, bluetooth és wifi kapcsolódási lehetőségekkel is fel van szerelve a mobil. A felszereltség része még az RDS rádió, és a 3.5 mm-es szabványos jack csatlakozó. Az erőről a 800 Mhz-es Qualcomm MSM7227 processzor gondoskodik. Memóriából is hasonlóan jutott bele mint a többi modellbe: 256 RAM illetve 256 ROM.

Az Xperia X8 továbbra is 1.6-os Androiddal kerül forgalomba, a frissítés még itt is várat magára.

Szintén a T-Mobile-hoz és a Sony Ericsson-hoz kapcsolódó hír, hogy kapható lesz itthon is az Xperia X10 Mini telefon „Gold” változata. Ebben a változatban a készülékház fekete, a díszítéseknek pedig arany színűk van.

4 hozzászólás to this post
  1. 256 RAM és ROM? Android 1.6? Nevetséges. Csak az veszi meg akinek fingja nincs arról hogy ezek mit jelentenek és/vagy a többi készüléknek milyen paraméterei vannak.

Szólj hozzá