Home Játékok Bug az Angry Birdsben – Nyisd ki az összes pályát

Az Angry Birds hihetetlenül népszerű játék lett Androidon is. Már az első napon rekordot döntött, és a felhasználók lelkesedése nem hagyott alább, két nap alatt két millióan töltötték le a Rovio játékát. A nagy népszerűség talán annak is köszönhető, hogy a játék Androidon ingyenesen elérhető. Meg persze az Angry Birds grafikája gyönyörű, a játékmenet pedig magával ragadó, nagyon addiktív.

A kép forrása az Android-Police

A játékban rengeteg pálya, és több világban van, és ahhoz, hogy az újabb világokban is tudjuk játszani végig kell vinni az előző. De talán még sem? Úgy tűnik találtak a játékban egy kiskaput, illetve hibát, amit kihasználva elérhetjük a még lezárt pályákat is. Az egészre véletlenül jöttek rá, de tény hogy működik.

Nézzük, hogy mit kell tenni ehhez:

  1. Indítsuk a játékot, és menjünk arra a részre, ahol kiválasztjuk melyik világban játszunk.
  2. A világ indító gombját (ami most még le van zárva) helyezzük a képernyő közepére.
  3. Addig nyomjuk a vissza gombot (hardverest) amíg ki nem lépünk a játékból teljesen.
  4. Indítsuk az Angry Birds-t és mielőtt megjelenne a Play gomb már nyomkodjuk erősen a képernyő közepét ahol fel fog tűnni pár másodpercen belül.
  5. Ha sikerült, bejönnek a lezárt pályák a világban, de az első pályán játszhatunk.
  6. Ahhoz, hogy így maradjon nyerjük meg az első pályát.

Kipróbáltuk, tényleg működik 🙂 A siker titka az, hogy még az előtt kezdjük el ütemesen böködni a kijelzőt, mielőtt a play felirat megjelenne.

Videó a Droid-Life oldaláról:

4 hozzászólás to this post
  1. @aDoayen: ezzel én is így vagyok, de van egy-két(-három-sok :)) pálya, ahol nekem egyelőre képtelenségnek tűnik nemhogy a 3, de a 2 csillag is 🙂

Szólj hozzá