Home Programok WhatsApp Messenger

Megjelent végre Android platformra is a WhatsApp Messenger, ami nevéből adódóan egy üzenetküldő alkalmazás. A WhatsApp felhasználói ismerőseiknek küldthetnek rövidebb vagy hosszabb üzeneteket 3G, illetve Wifi kapcsolódás alatt.

A WhatsApp működését felfoghatjuk úgy, mint a régi, porosodó SMS leváltását. Az üzenetek úgy mennek át, mintha egy Google Talk, vagy MSN beszélgetés részei lennének, csak nem feltétlen azonnal jön a válasz rá. Az üzenetünk mellé csatolhatunk fényképet, videót, audiót, aktuális koordinátáinkat vagy egy névjegyet a telefonkönyvből.

Screenshotok helyett fotó van, mivel az usb kábel eltűnt :S

Az alkalmazás már korábban elérhető volt iPhone, Blackberry, illetve Nokia telefonokra. A különböző platformok között természetesen szabad az átjárás, így nyugodtan üzenhetünk androidos telefonunkról egy iphoneos barátunknak.

Használata egyszerű, amint letöltöttük az alkalmazást, az küld egy sms-t nekünk, illetve bekér egy felhasználónevet. A WhatsApp-os kontaktlistába azok a személyek kerülnek, akik már bent vannak a telefonban, és ők is feltették a WhatsAppot.

Az alkalmazás weboldala, ahonnan a további verziók is elérhetőek: http://www.whatsapp.com/

A WhatsApp Messenger ingyenesen letölthető, és az első évben a használata is ingyenes.

Hasonló cikkek
11 hozzászólás to this post
  1. Sziasztok!

    Nekem lenne egy kis gondom. letöltöttem a whatsappot a telefonomra (samsung ace), elküldtem az sms-t.
    Viszont én nem tudok írni senkinek, csak ha ők írnak rám…
    Van esetleg valakinek valami ötlete miért nem működik???

    előre is köszönöm

  2. Sziasztok!

    Letöltöttem a whatsapp-ot a telefonomra, beregisztráltam a telefonszámot is, de aztán úgy döntöttem, hogy erre nekem nincs szükségem.
    Két kérdésem lenne:
    1. Mivel állítólag az első 1 évben ingyenes, az 1 év leteltével felajánlja az opciót, hogy szeretnék-e rá előfizetni és akkor meg tudom szüntetni?! Vagy régi jó szokásként az 1 év után szépen ráterhelik a telefonszámlámra?

    2. Hogyan tudom törölni az alkalmazást és vele együtt a regisztrációt?

    Előre is köszönöm!

  3. akirda wrote:

    „1. Mivel állítólag az első 1 évben ingyenes, az 1 év leteltével felajánlja az opciót, hogy szeretnék-e rá előfizetni és akkor meg tudom szüntetni?! Vagy régi jó szokásként az 1 év után szépen ráterhelik a telefonszámlámra?

    2. Hogyan tudom törölni az alkalmazást és vele együtt a regisztrációt?”

    !!!!!

    ez engem is érdekelne, ráadásul, nálam rejtélyes módon tűnnek el ft-ok a kártyámról, beregisztráltam a számot szintén, és nem wapozok, nem is hívok, sms az biztos h nem és csak tűnik el a pénz a kártyáról, szépen sunyiba….

  4. syasztok!

    Beirtam a telószámom és most egy évig kötelező fizetni????
    HALLÓÓÓÓ Én nem akarok fizetni ezért a szarért…… Annyit nem ér! Előfizus vagyok szóval,ha eltünik a pénzem a telómról,akkor probléma lessz belőle!

    Ha valaki tud megoldást akk kérem irjon rám!

    nemethnero3@gmail.com!

    köszi előre is MILU!

  5. hahó! én nemrég vettem telót, sajnos okosabb nálam. letöltöttem rá a vibert és a whatsapp-ot is és azóta nem tudok smst küldeni. mi lehet a gixer?

  6. A WhatsApp Messenger ingyenesen letölthető, és az első évben a használata is ingyenes.
    Most nekem alapbol kiirta, h az elso evre mennyit vesz le, es utana masik 3- 5 evre ha elofizetek :S
    Az ok h letoltes ingyenes, de nem a hasznalat :S szep kis atveres!
    Nem a par forinton mulik, hanem, h szepen keritve van hozza a szoveg, h igy ugy ingyenes!
    csinaltam is rola par kepet az erdekesseg kedveert, h mikor mennyit kel lerte fizetni. es amikor meglattam az : elvezze az egy eves ELOFIZETESET majdnem rosszul lettem!!!

  7. Sziasztok! Ha letorlom az alkalmazast a telefonrol es meg nem.is volt hasznalva csak letoltottem meg beirtam a szamom es utana letoroltem akkor ugye nem kell fizetnem erte? (nem elofizeteses vagyok) valaki adjon tanacsot.Koszonom!!!

Szólj hozzá