Home Hírek Android fogalomtár a Telenortól

Hogy mennyire van jelentősége az Androidnak az okos-telefonpiacon? Mi sem bizonyítja jobban, hogy az egyik hazai szolgáltató, a Telenor készített (nem feltételen) az ügyfeleinek androidos fogalomtárat.

A Telenor Android microsite-ján a legtöbb fontos, és “jó ha tudjuk” szóra, kifejezésre találunk magyarázatot. A weboldalon nem csak közvetlenül az Androidról olvashatunk, hanem az ilyen telefonokhoz kötődő új fogalmakról, mint például az Adatforgalom, GPS, Érintőképernyő. A Fogalomtárban tulajdonképpen a legtöbb felmerülő kérdésünkre megtaláljuk a pár soros választ, ami alapján tisztább képet kaphatunk a telefonunk tudásáról és operációs rendszeréről.

A fogalomtár mellett egy másik remek rész a tippek és trükkök,  ahol kicsit hosszabban olvashatunk olyan dolgokról, amik a kezdő telefon tulajoknak még nem magától értendő. Szintén hasznos, és kezdőknek jó kiindulási pont az Alkalmazások rész, ahol a cég a legfontosabb Androidos programokból merít. Az alkalmazások mellé képernyőkép, magyar leírás, és QR kód is kerül, így akinek elsőre nagy falat az Android Market, annak jó kiindulási pont a Telenor Alkalmazások része.

Akinek pedig még nincs telefonja, az az oldalon kényelmesen tallózhat az Androiddal felszerelt mobilok között.

1 hozzászólás to this post

Szólj hozzá