Home Egyéb Ráncfelvarrás

Ahogy láthatjátok, egy kicsit – vagy inkább nagyon – frissítettünk oldalunk kinézetén. Több konkrét célunk is volt ezzel. Az egyik az, hogy a blog megjelenése komolyabb legyen. Azt vettük észre, hogy az utóbbi időben egyre többen látogatjátok és olvassátok a portálunkat. Szerencsére már a kommunikáció is beindult, a hozzászólások száma is szépen növekedik. Mindezek hatására úgy gondoltuk, megérdemlitek, hogy finomabb és átláthatóbb tálalásban olvassátok a híreket.

Egy másik indok pedig az volt, hogy a fontosabb cikkeket tovább életben tartsuk. Egy másik blognál ez a fajta kialakítás már bevált, és reméljük, hogy itt is jó szolgálatot tesz. Ennek a fő pillére a főoldalon látható kiemelt cikk, ami akár több napig is fent maradhat. Ide általában olyan témák kerülnek, amik többeket érdekelhet, kérdéseket vethet fel.

Még annyit, hogy a téma közel sem végleges, a napokban sok apró csiszolást hajtunk végre rajta. Aki hibát, vagy elírást talál, az nyugodtan dobjon egy emailt az android@mpp.hu címre. Egy kis baki folytán a legnépszerűbb postok korábbi verziója eltűnt, megpróbáljuk amit lehet kézzel visszaállítani, de idővel úgyis kialakul egy új sorrend.

Hasonló cikkek
0 4953

0 1675

1 hozzászólás to this post

Szólj hozzá