Home Hírek Új országokban lesznek elérhetőek a fizetős Appok

A Google nemrégiben tájékoztatta a fejlesztőit, hogy hamarosan új országokban teszi elérhetővé, hogy fizetős alkalmazásokat vásároljanak a felhasználók.

Sajnos egyelőre semmilyen részlet nem ismert, hogy a Google pontosan milyen országokra szeretné kiterjeszteni a fizetős Market-et, de végre van egy jel, hogy terjeszkedni akar. Talán történik ez mindazért, mert egyre több, eredetileg iOS platformra írt, fizetős játék kerül be a Google Marketben. Ezeknek a játékoknak a sikere szinte előre biztosított, hiszen ha iPhone-on benne voltak a top-ban, akkor valószínűleg az Android felhasználók is örömmel fogják vásárolni. Legjobb példa erre az Angry Birds, amelynek ingyenes játszható demojáért odavoltak a felhasználók.

Jelenleg 14 ország lakói vásárolhatnak fizetős appokat, és mindösszesen 9 országból származó fejlesztők adhatják pénzért szoftvereiket és játékaikat. Részletek a következő hónapban várhatóak, addig reménykedjünk, hogy talán hazánkra is gondolt a Google.

1 hozzászólás to this post
  1. Hat ez remelem jo hir,es nem fognak minket kihagyni. Legendet hasznalok es mivel tokeletesen elegedett vagyok,jo lenne legalisan hozza jutni a jobb dolgokhoz.

Szólj hozzá