Home Játékok Angry Birds Lite Beta

A múlt hét vége egyértelműen ettől a játéktól volt hangos. Az Angry Birds iPhone-on hihetlenül népszerű játék (az iPhone / iPod verziót már több mint 6 millióan töltötték le), és most úgy látszik, megpróbálja meghódítani az Androidos piacot is.

Sajnos akárhogy néztem, én a Marketben nem találtam. Először úgy tűnt, hogy Android 2.2-vel hajlandó működni, úgyhogy le is tettem a játékról. Aztán később ismét megnéztem, nincs-e valami alternatíva a letöltésre. Természetesen találtam. Miután a 11 megabyte-os apk csomagot letöltöttem, gyorsan fel is másoltam a telefon SD kártyájára. Innen már egyszerű dolgom volt, a játékot könnyen telepítettem, és azóta is hiba nélkül fut, Android 2.1-gyel is.

A játék egyébként tényleg nagyon addiktív. Lényege, hogy madarakat kell kilőnünk különböző építményekre, és elpusztítani a bennük lévő állatokat. A béta (és lite) verzió egyelőre kevés pályát tartalmaz, viszont azok elsőre azért nem könnyen átvihetőek. A pályákat egyébként összesen 3 szinten tudjuk teljesíteni, szóval lehet bőven próbálkozni.

Aki nem találja a Marketben, annak itt a közvetlen link a 11 megás apk fájlhoz.

4 hozzászólás to this post
  1. „A pályákat egyébként összesen 3 szinten tudjuk teljesíteni, szóval lehet bőven próbálkozni.”

    Ezt hol lehet beállítani? Én semmi ilyen lehetőséget nem találtam.

  2. Lehet félre érthető voltam. Az a lényege, hogy minden pályát 3 szinten lehet teljesíteni, 1 csillag, 2 csillag, és 3 csillag. Minél hatékonyabb vagy (kevesebb találattal lövöd le az ellent) annál több csillagot kapsz a végén.

  3. Ja, hogy az! Az csak egy érdemérem. Nálam a szint a kezdő, haladó, profi jellegű, nehézségi szinteket jelenti. Már reménykedtem, hogy lehet még egy kicsit kihozni belőle. Nagyon kevés ez a 15 pálya. Most már a saját rekordjaim döntögetem. 🙂

Szólj hozzá