Home Programok Torrent-Fu – Távoli torrentezés

A Torrent-Fu egy remek eszköz arra, aki távolról is szeretné felügyelni és vezérelni az otthoni torrentjeit. Képes uTorrent és Transmission kliensek-hez kapcsolódni, és a programokban futó torrenteket adminisztrálni.

Ezen felül még torrent keresőt is építettek bele, amely a legnépszerűbb – publikus – torrentoldalakon tud keresni (KickAss, PirateBay, isoHunt, Mininova – utóbbinak már sajnos nincs sok értelme, mióta a jogvédők nyomására ki kellett fehéríteni a site-ot). Extra opcióként még a What.cd-n is tudunk keresni, természetesen csak akkor, ha van hozzá accountunk. A keresés eredményeit hozzá tudjuk adni a számítógépen futó torrent kliensünkhöz. Mi magunk is tudunk definiálni új keresési helyeket RSS link segítségével.

A programnak hála több profilt is létre tudunk hozni, különböző elérésekkel, különböző kliensekhez. Így ha például a munkahelyen – szabad ilyet?! – uTorrentet futtatunk, de otthon Transmissont, semmi probléma, a program képes ezeket külön-külön kezelni.

A futó torrenteket le tudjuk állítani, el tudjuk indítani, ki tudjuk venni a listából, illetve a teljes helyben tárolt állományt is eltávolíthatjuk.

Képek:

Letöltés:

A készítő oldala: http://torrent-fu.com/

A program használatához természetesen be kell állítani az uTorrent vagy a Transmisson webes felületét. Erről egy részletes leírást csinált a program készítője: http://torrent-fu.com/getting-started/

Érdemes használni otthon a routeren DynDns-t ha lehet, így nem kell mindig az IP-t megjegyeznünk, használhatunk helyette egy saját hostot.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá