Home Hírek Android-os telefonok a Red Bull Mobile-tól

A Telenor ma hivatalosan is bejelentette a Red Bull Mobile indulását, amely a korábbi találgatásosokkal szemben nem virtuális mobilszolgáltató lesz, hanem egy márkanév a Telenor alatt. Egyelőre két fajta tarifacsomag és három mobil található a Red Bull Mobile kínálatában, ezek közül azonban kettő Android-os készülék.

A Red Bull Mobile-nál az egyik Android-os telefon a már jól ismert Samsung Galaxy Spica, a másik viszont egy saját mobil, a RMB2. (A harmadik pedig egy Nokia)

A RBM2-t a Huawei gyártja, egy 3,5 hüvelykes (320×480) érintőképernyős készülékről van szó, amelyen a már öregnek és elavultnak mondható Android 1.5 található. A telefon 3,2 megapixeles kamerával, GPS-szel, HSPA-, WLAN- és Bluetooth-adóvevővel érkezik, központi egysége a Qualcomm 528 MHz-es Qualcomm MSM7200A processzora. A visszafogottság a memória méretén is érezhető, csupán 128 megabájt RAM és 256 megabájt ROM gondoskodik a „gyors” működésről. (Egy bikától többet várna az ember…) A rendszer háttértára természetesen microSD kártyával bővíthető. Akkumulátor 1500 mAh kapacitású, és a normál 3.5-os jack bement hiányzik a telefonról, bár 2.5-ös átalakítót mellékelnek a csomaghoz.

Az RBM2 SimplyAll csomaggal 34990 forintba kerül, SimplyAll+ csomaggal azonban 1 forintért elvihető. A Samsung Galaxy Spica többe kerül, ára díjcsomagtól függően 34990 vagy 19990 forint.

8 hozzászólás to this post
  1. segítsetek! samsung galaxy spica 2.1es rendszerrel nem tudok semivel sem avit lejátszani. miért van ez? irjatok légyszi ha bármit tudtok segíteni

  2. Sziasztok!

    Nekem az a kérdésem, hogy tud-e valaki valami hírt arról, hogy mikor lesz már végre elérhető a 2.2-es Froyo a Red Bull Mobile 2-re!?

    Nagyon kéne, mert ez az állandó letörlés a belső memóriából a szoros cipő effektet hozza belőlem elő… 🙁

  3. RMB 2höz valami normális használati utasittás keresek.
    Hogy lehet a beépitett gps ne a szolgáltató vonalát használja, illetve felrakni egy igo progit.

  4. Sziasztok légyszi segítsetek most vettem RMB2-őt a Gps hol található benne?bekapcsolni betudom…de tovább…??

Szólj hozzá