Home Hírek Samsung Galaxy Spica a Pannonnál

A novemberben leleplezett Samsung Galaxy alig egy hónappal később már eljutott hozzánk is, kedd óta ugyanis kapható a Pannon kínálatában a Samsung Android-os telefonja, ráadásul iGO navigációval kiegészítve.

Picture 4

A Samsung Galaxy I7500 valószínűleg a Pannonnál az elérhető árú Android-os telefon szerepét fogja betölteni, a T-Mobile Pulse ellenfeleként.

A készülék a korábbi Galaxy (I7500) modell erősebb verziója. A gördülékenyebb működés érdekében gyorsabb processzor került a telefonba. Sajnálatos hír, hogy a Samsung is még mindig a két verzióval ezelőtti Androidot telepíti a készülékre, az 1.5-öt, pedig már elérhető a 2.0 is. A többi gyártóhoz hasonlóan a Samsung egyelőre hallgat arról, hogy mikor lesz frissítés – már persze ha lesz. Ilyen szempontból elég csalódást jelent a telefon, hiszen egy korszerű hardverre, egy már “korszerűtlen” – na persze csak a 2.0 tekintetében – OS-t tesznek.

Pannonnál kapható Galaxy Spica telefonokhoz  ráadásul ajándékba jár a Nav N Go iGO My Way 2009 navigációs szoftvere, teljes(!) magyarországi térképadatbázissal. Ez egyébként a navigációs szoftver első androidos verziója. Mivel az Android gyártófüggetlen, nyílt platformról, remélhető, hogy a közeljövőben több Androidos készüléken elérhető lesz a navigáció.

Picture 5

A telefon kártyás verzióban 80 ezer forint környékén vihető haza, számlás előfizetéssel pedig 50 ezer forint alatt kapható.

Link: http://www.pannon.hu/egyeni/keszulekek/samsung/galaxy_spica/

1 hozzászólás to this post

Szólj hozzá