Home Hardver Samsung Galaxy Spica

Hamarosan a boltokba kerülhet a Samsung okostelefon-kínálatának legújabb tagja, az Android operációs rendszerrel ellátott Galaxy Spica (I5700), amelyről már korábban hírt adtunk.

A készülék a korábbi Galaxy (I7500) modell erősebb verziója. A gördülékenyebb működés érdekében gyorsabb processzor került a telefonba. Sajnálatos hír, hogy a Samsung is még mindig a két verzióval ezelőtti Androidot telepíti a készülékre, az 1.5-öt, pedig már elérhető a 2.0 is. A többi gyártóhoz hasonlóan a Samsung egyelőre hallgat arról, hogy mikor lesz frissítés – már persze ha lesz. Ilyen szempontból elég csalódást jelent a telefon, hiszen egy korszerű hardverre, egy már „korszerűtlen” – na persze csak a 2.0 tekintetében – OS-t tesznek.

samsung-galaxy-spica

A 124 grammos Galaxy Spica egyébként 3,2 hüvelykes, kapacitív érintőkijelzőt kap, amely 320×480 pixel felbontást tud megjeleníteni. A készülékbe egy mára már közepesnek mondható 3,2 megapixeles kamera került. Ez egyébként visszalépés a korábbi modellhez képest, hiszen abban egy 5 megapixeles kamera teljesített szolgálatot.

A Samsung egyik kezével elvett, a másikkal adott: a Spica-ban 800Mhze-s processzor került, ami már bőségesen elég lenne az Android 2.0-hoz is. Természetesen a szokásos Wifi, Bluetooth, GPS szentháromságot is tartalmazza a telefon. A készülék az európia piacokon fog startolni, áráról és a pontos dátumokról azonban még nem tudni részleteket.

Hasonló cikkek
4 hozzászólás to this post
  1. Sziasztok!
    Pár hete vettem egy ilyet és most amikor hív valaki akkor a csengőhang nem szólal meg nem is rezeg és ami a legszörnyűbb MAGÁTÓL FELVESZI…
    Nem értem hogy miért lehet, hogy én állítottam el valamit…

  2. szia nekem most kerüét a birtokomba egy ilyen teló és nekem is ful ugyanezt csinálja remélem neked azóta már orvosolták a panaszod és metod mondani h mivolt a baja!

  3. Nekem csak most lesz ilyen telom és ha megtudod mondani h hogyan kell frisiteni akkor azt megköszönöm!! 🙂 😀

Szólj hozzá