Home Hardver Samsung Behold a T-Mobile USA-nál

A T-Mobile USA ma hivatalosan bemutatta a nagyközönségnek a Samsung Behold-ot, amit a vásárlók 299 dollárért tudnak hazavinni.

A Samsung új üdvöskéje 3,2 inch méretű, AMOLED kijelzővel, 5 megapixeles autófokuszos kamerával, sd kártyahellyel és természeten Wifi és 3G képességgel érkezik.

samsung-behold-ii-1

A Behold rendelkezik a Samsung saját felületével, a TouchWiz-zel ami segítségével a felhasználók könnyen személyre tudják szabni a telefont mozgatható widgetekkel, és könnyen hozzá tudnak férni a leggyakrabban használ alkalmazásokhoz is. A Behol II ráadásul három „home képernyő”, vagyis asztalt képes kezelni, így még szabadabban tudjuk elrendezni az alkalmazások és a kedvenc widgeteket.

A Behol II természetesen tartalmazza a beépített Google mobil szoftvereket is, mint például a Google Search-t, a Google Maps.t, a Gmail-t, a YouTube-ot és a Google Talk-ot.

A T-Mobile Magyarország a napokban jelentette be, hogy hétvégén ők is új Androidos készüléket mutatnak be. Vajon mi lesz? Talán ők is egy Samsunggal jönnek elő?

Hasonló cikkek

Szólj hozzá