Home Hírek Friss hírek

Pár friss hardver hír.

  • A Huawei (aki a T-Mobile számára gyártotta a Pulse-t) még tovább Androidos készülékeket tervez bemutatni a közöljövőben. Több információ, és pontosabb adatok még nincsenek. Annyi biztos, hogy a következő pár hónapban érdemes odafigyelni a cégre.
  • A Motorola Droid / Milestone végre bebizonyította, hogy képes a multi-touchra. A Phandroid oldal talált egy alkalmazást, amivel sikerült ez bebizonyítani. Link: http://www.youtube.com/watch?v=cM1JSFXnQpg
  • Érkezőben a Dell Androidos kütyüje. A Dell Mini 3iX Wi-Fi-vel és 3G-vel is rendelkezni fog a legfrissebb pletykák szerint. A készüléknek várhatóan 3.5 inch méretű érintőképernyője lesz, és 3megapixeles kamerája.
  • Motorola Cliq telefonja már megvásárolható alig 200 dollárért az Amazon-ról is. A készülék operátora a T-Mobil. Szintén ide kapcsolódik, hogy a T-Mobile féle Cliq készüléken alapból van egy Open GL bug, ami miatt számos játék nem futtatható a telefonon. A fejlesztők már jelezték a hibát. A legtöbben egyébként már arra várnak, hogy mikor jelentik be az Android 2.0-át a jelenleg 1.5-öt futtató készülékre.

Szólj hozzá