Home Hírek Android hírcsokor

Íme pár hírmorzsa, amikről jobb ha nem maradtok le:

  • A Motorola a nemrégiben megtartott összejövetelén elmondta, hogy 2010 első felében Amerikára, Kínára és Latin Amerikára koncentrál. Attól függően itt, hogy tudnak teljesíteni, annak fényében gondolják át az európia lépésüket.
  • A frissen megjelent Google Maps Navigáció nem csak az Androidosoknak okozott izgalmat, a hírek szerint a tőzsdén is alaposan felkavarta az állóvizet. A TomTom és a Garmin részvényei a NASDAQ-on például a bejelentés napján erős zuhanásba kezdtek. Ennek oka, hogy a Google a pletykák szerint nem csak saját operációs rendszerén szeretné elérhetővé tenni a navigációt, hanem iPhone-on is.
  • A Samsung nemrégiben mutatta be a Galaxy család legelső Androidos tagját, máris két újabb telefonról adott hírt. Ezek a Spica és a Bigfoot lesznek. Mindkét telefonon Android Donut lesz, 3 colos WQVGA érintőképernyővel és 3 megapixeles kamerával rendelkeznek. Természetesen a már szokásosnak mondható GPS, Wifi, microSD körítés is jön a telefonokkal.
  • A Verizon első Androidos mobiljának, a Motorola Droid-nak kiszivárgott a kézikönyve. Droid User Manual (pdf) Droid Launch Kit (pdf)

Szólj hozzá