Home Szoftver Android 2.0 képernyőfotók

A Boy Genius Report közölt egy Android 2.0-s screenshot gyűjteményt, ebből szemezgetünk most mi is. Fontos megjegyezni, hogy ez valószínűleg még nem a végleges verzió, az új operációs rendszerből!

Az Eclair természetesen tartalmazza az új keresőt (Quick Search Box) is, amely egy helyen keres mindenben, legyen az az internet, a telefonkönyv, az alkalmazások, vagy éppen az üzenetek.

Átszabásra került a konkrét telefonkönyv menü is, sokkal szellősebb lett, és új funkciók kerültek bele. Nagyon egyszerűen tudunk innen emailt küldeni, vagy megnézni a barátunk Facebook profilját.

További újdonság, hogy az új OS immár natívan támogatja az előbb már említett Facebook-ot és az Exchange-et is (a rendszer képes szinkronizálni a telefonban lévő kontaktlistával).

Frissült a térkép is, immár több réteggel (layerrel) rendelkezik. Ilyen például a Wiki bejegyzések, közlekedési vonalak és további hasznos dolgok. A rendszer kapott egy YouTube widget-et is, immár tényleg pár kattintás után tudunk videót feltölteni. A „Car Home” egy új, és érdekes alkalmazás, ami már meglévő technológiákat használ, mégis nagyszerű. Ilyen például, hogy szóbeli utasítást adunk a készüléknek, hogy keressen meg valami térképen, és a telefon máris mutatja Google Maps-on.

Szólj hozzá