Home Hardver Motorola Sholes – Az első Android 2.0-s eszköz

Ha hihetünk a neten keringő információknak akkor a Motorola új készüléke lesz az első eszköz amely megkapj a 2.0-s Androidot. Sokan várnak tőle, hiszen nem csak a szoftver lesz új, hanem hardveres újdonságokat is tartogat.

Motorola-SholesIlyen például a Texas Instruments OMAP3430 chipset. A központi processzor 600Mhz-es, ami ugyan nem tűnik sokkal többnek mint a 582Mhz, de az OMAP egy teljesen más, új architektúra. Egyesek kétszeres gyorsulást várnak a korábbi teljesítményhez képest.A Shules fog a legnagyobb kijelzővel rendelkezni az Android-os telefonok közül, hiszen egy széles, 3.7 inche-s (480×854 pixel) kijelzőt kapott.

Az új Motorola egyik legvékonyabb telefon, és mégis teljes értékű QWERTY billentyűzettel fog rendelkezni. Memóriája 512MB és akár 16GB-os microSD kártyát is pakolhatunk bele. A kamerája 5 megapixeles, tehát ezzel sem marad le a többi Android-os telefontól.

Szintén a telefon mellett szól a MotoBlur (itt kipróbálható), amely több készülékek is megjelenik, természetesen a Sholes-on is. A MotoBlur segítéségével könnyedén kezelhejük a különböző közösségi site-okon lévő profilunkat, és könnyen, egyszerűen kapcsolatba tudunk maradni barátainkkal.

A Sholes a találgatások szerint a Flash-ben is első lesz, mert elvileg az első telefon lesz, amelyen a Flash 10 fog futni. A jelenlegi okostelefonokon a Flash Lite fut, ami egy korábbi 8-as verzió butítása. További szoftveres újdonság lesz az Android alapú multi touch támogatása is, hiszen ez is a 2.0 ba fog debütálni.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá